Ökad bekvämlighet med laddboxar

Det har länge stått klart att en viktig del i kampen mot klimatförändringarna är att ersätta fossildrivna bilar med eldrivna sådana, detta eftersom fossildrivna bilar bidrar med en väldigt stor del av de utsläpp som förstör vårt klimat. För att man som bilist ska kunna tänka sig att göra sig av med sin fossildrivna bil och istället köpa en elbil är det dock viktigt att det ska vara lika bekvämt att använda sig av en sådan som det är att använda en fossildriven.

Tidigare var laddningstiderna ett stort problem som hindrade många bilister från att övergå till elbilar. Det är inte så konstigt med tanke på att det i ett vanligt vägguttag kan ta mer än ett dygn att ladda en elbil. Detta kan man jämföra med hur lång tid det tar att tanka en fossildriven bil, något som går på några minuter som mest. Detta, alltså laddningstiderna för elbilar, har det dock blivit ändring på i och med att laddboxar introducerats på marknaden!

Snabb och säker laddning

Att ladda el- och hybridbilar med laddboxar tar visserligen längre tid än vad det gör att tanka en fossildriven bil. Eftersom det räcker med 2–4 timmar för att ladda urladdade elbilar med laddboxar behöver detta dock inte vara något problem. Du som har tillgång till laddboxar på jobbet kan till exempel ladda din bil under tiden du jobbar, och du som har det där hemma kan ladda den under natten.

Vi är baserade i Södertälje

Vi är ett företag som du finner i Södertälje. Laddboxar är långt ifrån det enda som vi kan hjälpa dig med, utan hos oss kan du få hjälp med flera olika typer av el-relaterade tjänster. Kontakta oss för information om detta!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify