Vad behöver du hjälp med?

Några exempel på de tjänster som vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

Installation av laddboxar

Har du bestämt dig för att införskaffa laddboxar? Behöver du hjälp med att installera dessa? I så fall behöver du bara ta kontakt med oss. Vi kan installera dina laddboxar snabbt och effektivt och få de att fungera på bästa sätt från och med dag ett. Med tillgång till sådana blir det betydligt lättare för de bilister som vill använda sig av el- eller hybridbilar!

img

Andra typer av elektriska installationer

Installation av laddboxar är bara ett exempel på de många typer av elinstallationer som vi kan hjälpa dig med. Övriga typer av elektriska installationer som du kan vända dig till oss för att få hjälp med inkluderar bland mycket annat installation av strömbrytare, rörelsesensorer, belysning och elcentraler.

img

Service och felsökningar

Oss kan du även få hjälp av med service och felsökningar relaterade till din elektricitet. Vi erbjuder service så att du kan försäkra dig om att allt som har med din el att göra fungerar som det ska. Är det något fel och det inte är uppenbart vad det är som orsakar det kan vi ta reda på det med hjälp av en felsökning!

img

Reparationer

Fungerar din elektricitet inte som den ska? Är det något som har gått sönder och behöver repareras? Då är även reparationer något som du kan vända dig till oss för att få hjälp med. Vi reparerar felet så att din el kan börja fungera som vanligt igen!