ChargeBuddy AB

Välkommen till oss på ChargeBuddy AB! Vi är en elfirma som erbjudit våra tjänster till kunder i Stockholmsområdet i mer än 20 år. Vi har därför en erfarenhet som inte många andra kommer i närheten av, något som betyder att vi också har en kompetens likt få andra när det kommer till elektricitet. Oss kan du därför vända dig till för flera olika typer av service. Det inkluderar elinstallationer, bland annat av laddboxar, underhåll och felsökningar, reparationer och tillbyggnader samt alla typer av entreprenader!

Våra priser

Vi på ChargeBuddy AB är inte bara skickliga på det vi gör. Vi är även ett företag som erbjuder våra tjänster till mycket förmånliga priser. När du anlitar oss behöver du därför inte oroa dig över att du ska behöva gräva djupt i plånboken!

Vår adress

Vi på ChargeBuddy AB har Gårdsfogdevägen 18 B i Bromma som vår adress. Som tidigare nämnt erbjuder vi våra tjänster till kunder över hela Stockholmsregionen. Du måste med andra ord inte bo eller verka i just Södertälje för att kunna anlita oss, utan vi hjälper dig var i Stockholm med omnejd du än är baserad någonstans!